Xəbər Lenti

Sorğu

İnfografika

Arxiv

14 Sentyabr

2017
17:16
1280
OREO peçenyeləri halal və kaşar deyil - RƏSMİ

Son zamanlar yeyəcək və içəcək məhsullarında halal-haram məsələləri ilə demək olar cəmiyyətin böyük əksəriyyəti maraqlanır. Hətta dini ayinləri yerinə yetirməyən insanlar belə, bu məsələyə diqqət yetirirlər.

Azərbaycandakı böyük marketlərin əksəriyyətində satılan OREO peçenyeləri dadına görə digərilərindən fərqlənir və böyük də maraq doğurur. Ola bilsin, kimsə, "peçenyenin nə halal-haramı", - deyə sual etsin. Amma unutmaq olmaz ki, hər bir peçenyenin hazırlanmasında yağlardan istifadə edilir. Bundan əlavə, ikiqat OREO peçenyelərinin arasındakı krem də yağla hazırlanır.

FaktXəbər-in məlumatına görə, sözügedən peçenyenin halal və ya kaşar (yəhudiliyə görə, yeyilməsi və istifadəsi qorxulu olmayan halal məhsullardır - red.) olub-olmaması barədə istehsalçı şirkət özü cavab verib. 

Şirkət bildirir ki, OREO peçenyeləri halal və kaşar deyil.

Məqalədə : Oreo 
Bölmənin digər xəbərləri


® 2009 FAKTXEBER.COM - Azərbaycan Onlayn Xəbər Portalı

Dərc olunan materialların mətninə görə, redaksiya heç bir məsuliyət daşımır.
Saytdakı materiallardan istifadə edərkən istinad zəruridir.


ƏLAQƏLƏR

  (+994 70) 870-47-49      (+994 55) 786-96-84

  [email protected]


Valyuta.com


Рейтинг@Mail.ru